Certificeringen

De hoge kwaliteit van onze werkzaamheden wordt geborgd door een aantal certificeringen. Wij voeren onze werkzaamheden uit de volgende erkenningen: ISO 9001:2015, VCA** en SEB.
 
ISO 9001:2015
Onze onderneming ISO gecertificeerd volgens de richtlijn ISO 9001:2015. De ISO erkenning is een bevestiging van het kwaliteitsniveau van de uitvoering van onze projecten.
Deze projecten worden volgens een vast werkwijze verworven en uitgevoerd.
Wij zijn hierbij optimaal ingericht op verbetering en zelfleerzaamheid, waarbij de cyclus Plan-Do-Check-Act (Deming) een belangrijke rol speelt.
 

VGM Checklist Aannemers
Het VCA** certificaat geeft een bevestiging van de aandacht die onze organisatie heeft voor veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. 
Wij lopen voorop in het verbeteren van arbeids- en projectomstandigheden. Voorbeelden hiervan zijn innovatieve oplossingen en investeringen op het gebied van (bestrating)hulpmiddelen en het continu monitoren van houding en gedrag van onze medewerkers richting opdrachtgever en omwonenden.
 

 

SEB

Onze organisatie is toegelaten als deelnemer aan de Erkenningsregeling voor het Bestratingsbedrijf of kortweg SEB genoemd. 
Deze standaard is een reflectie van de landelijke normen voor bestratingwerken, regels over beroepskwalificaties van uitvoerend personeel en het stipt naleven van arbeidsomstandigheden (VCA).

 

Certificaat SEB

 

Leerbedrijf

Wij zijn voor een aantal opleidingen door Fundeon opgenomen in het register leerbedrijven. Het betreft de opleidingen:
- Arbeidsmark gekwalificeerd assistent
- Assistent bouw en infra
- Leerwerktraject infratechniek
- Opperman bestratingen
- Straatmaker
- Vakman GWW
- Allround vakman GWW
- Machinst Grondverzet