Gebr. Moerland voert herinrichting Jan van Renesseweg uit

 

De gemeente Schouwen-Duiveland heeft de opdracht voor het project 'Herinrichting Jan van Renessweg te Renesse' aan Gebr. Moerland gegund.


In een selectrietraject op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) is het Plan van Aanpak als beste beoordeeld en beloond met de maximale score.

De beoordelingscommissie vindt het plan zeer goed doordacht met ruimte in de planning voor de werkzaamheden van Delta Netwerkbedrijf en een goede oplossing voor de optimalisatie van het te vervangen riool.

En niet onbelangrijk: de bereikbaarheid voor de omwonenden, ondernemers en de strandgasten is in de hele uitvoeringsperiode gegarandeerd !

 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een Voorlopig Ontwerp van de herinrichting van de Jan van Renesseweg. Gebr. Moerland werkt hierbij nauw samen met de gemeente Schouwen-Duiveland en KuiperCompagnons uit Rotterdam.

 

Het is de ambitie om de Jan van Renesseweg te ontwikkelen tot één van de mooiste strandroutes van Nederland. De belangrijkste route van het dorp naar het strand is nu weinig aantrekkelijk voor voetgangers en soms zelf gevaarlijk voor fietsers.

Als de herinrichting klaar is heeft Zeeland er weer een parel bij !

Terug naar overzicht